Waarom zou ik payrollen in Groningen?

U kunt om verschillende redenen kiezen om uw personeel bij een payroll bedrijf onder te brengen. Een eerste reden kan zijn om een payroll bedrijf als Payroll Groningen in de arm te nemen om het juridische werkgeverschap over te dragen. U bent niet meer verantwoordelijk voor niet gewerkte uren door ziekte, arbeid ongeschiktheid of door een andere reden. U betaald alleen de daadwerkelijk gewerkte uren van een werknemer. En dat kan een voordeel zijn. Ook kunt u kiezen om een payroll bedrijf in te schakelen zodat u sneller en gemakkelijker afscheid kunt nemen van een werknemer. U bent niet de werkgever en kunt dus met een redelijke opzegtermijn ervoor kiezen om niet meer samen te werken met een medewerker van uw bedrijf.  Een ander voordeel is dat u uw personeel veel meer extra’s kunt bieden door de schaalgrootte die een payroll bedrijf wel heeft. Zo kunt u uw personeel een betere pensioenregeling geven, betere voorzieningen en collectieve kortingsregelingen. Dat is natuurlijk een mooi en ook sterk voordeel.  Vooral voor de kleinere bedrijven is het inschakelen van een payroll bedrijf in de regio Groningen een goede mogelijkheid om de risico’s van het inhuren van personeel te beperken.  Natuurlijk zijn er extra kosten echter er zijn ook vele voordelen en het bespaart u veel tijd en uitzoekwerk wat u ook veel geld kost.

Comments are closed.